Зареждане

Завърши шестия лагер на Българската граплинг асоциация

Завърши шестия лагер на Българската граплинг асоциация
Публикувано на: Август 30, 2021 в 19:18 ч
За 6-та поредна година се проведе най-големия  БЖЖ и Граплинг лагер в България.

Българска Граплинг Асоциация, в лицето на доказаните треньори Ангел Караиванов, Тодор Абрашев и Кристиян Попов, проведоха ежегодишния си летен лагер в черноморския ни курорт Созопол.

Около 100 спортисти от цялата страна и чужбина се включиха в тренировъчния процес. В програмата имаше 8 тренировки по Граплинг (BJJ NoGi) и 4 по Бразилско Жиу-Житцу (BJJ). В края на всяка тренировка, участниците правиха спаринги, с което обменяха опит и изпробваха наученото от предходните дни.

Организаторите споделиха:

"Въпреки строгите мерки успяхме да продължим традицията и да съберем едни от най опитните състезатели в България. Този лагер дава възможност да обменяме опит по между си, градим ценни знания и създаваме приятелска атмосфера между всички, които обичат любимия ни спорт! "


Гост треньор тази година бе Панайотис Антонополус, който е черен колан по БЖЖ и ръководи собствена школа в Атина - Файт Фактоти.

По време на лагера се проведе и мотивационен семинар с лектор Панайот Чанков. Очаквайте скоро подробна информация за тази част от лагера.

Следващото голямо събитие е граплинг турнира Real Grappling Challenge 10, който е планиран за ноември.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес