Зареждане

Том Харди с пореден успех на турнир по бразилско жиу-житцу

Том Харди с пореден успех на турнир по бразилско жиу-житцу
Публикувано на: Юни 8, 2023 в 09:32 ч
Известният актьор Том Харди продължава своето BJJ пътешествие през 2023 гoдина.

Харди спечели още един турнир в Обединеното кралство и несъмнено е най-активният състезател от всички. Том влезе в новините през 2022 г., когато започна да се състезава за син колан на местната сцена в Обединеното кралство, като спечели няколко медала по пътя.

Той също търси най-добрите партньори и треньори по време на подготовката си за тези състезания, включително прекарвайки малко време в тренировки при Джон Данахър. Неговата отдаденост на спорта и времето, прекарано в тренировки при най-добрите, очевидно се отплащат, тъй като той редовно печели златни медали.

Харди вече се състезава в турнири по BJJ през 2023 г. и добави още един златен медал към колекцията си. Том не само е активен състезател в BJJ, но също така използва уникалната си позиция на известна личност, за да бъде от полза и за спорта.

Той работи като посланик на благотворителната организация на ветерани BJJ Reorg и дори носи тяхната екипировка на състезания. Всъщност турнирът, който Харди току-що спечели, беше организиран от самите Reorg.

Винаги е хубаво да видиш известни лица да се включват в спорта по какъвто и да е начин, но Харди наистина прави нещо невероятно.
 









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес