Зареждане

Rodolfo Vieira за ММА тренировките: Веднъж се разплаках в залата

Rodolfo Vieira за ММА тренировките: Веднъж се разплаках в залата
Публикувано на: Януари 16, 2017 в 10:23 ч
 
Световният шампион по бразилско джиу-джицу Rodolfo Vieira ще запише дългоочакван ММА дебют на 11 февруари, когато в Сао Пауло той ще се изправи срещу киргизстанеца Daniiar Zarylbek. Двубоят ще се проведе в полутежка категория.


Vieira даде интервю пред MMAFighting и говори за началото на своето приключение в света на ММА.

“Тренирам здраво всеки ден. Тренирам бокс, борба, муай тай и джиу-джицу. Имам спаринги два или три пъти на седмица. Ставам все по-добър. Фактът, че двубоят бе отложен, ще ми помогне да бъда още по-подготвен”.

Той призна, че в бъдеще планира да се премести в средна категория.

“Това е дебют за мен, поради което не искам да чувствам допълнително напрежение да свалям килограми. Да се фокусирам върху това в момента би било мъчение. Сега ще се бия в полутежка категория. Чувствам се добре на това тегло, не е нещо кой знае какво”.

Той сподели, че първите му дни в American Top Team са били толкова трудни, че той е бил близо до това да се срине.

“Развих се много в ATT. Kelson Pinto ми помага много да подобря бокса си, докато Katel Kubis ми помага с муай тай. Все още нямам достатъчно увереност в страйкинга, като преч повечето време се фокусирам върху него”.

“Веднъж дори плаках в залата. Смятах, че не съм тренирал достатъчно добре. Katel ми каза, че съм се справил добре, но аз не го мислех. Чувствах се отчаян. Бях толкова уморен, че просто седнах на пода и се разплаках. Не зная какво се случи, просто се почувствах отчаян.”

Vieira призна, че голямата му цел е да достигне до UFC.

“Мечтая да се бия в UFC и да бъда шампион. Не искам да отида там, само за да мога да кажа, че съм боец от UFC. Искам да бъда шампион. Но не бързам. Това ще отнеме време. Искам да натрупа опит и да бъда готов за UFC”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес