Зареждане

Николай Цоков: Над 200 състезателя от България и чужбина идват за BJJ Montana Open

Николай Цоков: Над 200 състезателя от България и чужбина идват за BJJ Montana Open
Публикувано на: Октомври 30, 2018 в 17:22 ч
Тази събота в Монтана ще се проведе традиционното есенно състезание по бразилско жиу-житцу BJJ Montana Open. Събитието е с начален час от 11:00 на 3-ти ноември в спортна зала Огоста,която се намира на едноименния стадион.

Организаторът на състезанието, Николай Цоков от СК "Бойни спортове - Монтана" сподели, че очаква голям брой участници и затова се е погрижил провеждането на спортното събитие да е на ниво.

"Очакваме над 200 състезателя, включително над 50 от съседните държави. Срещите ще се играят на 6 татамита, на които ще има рефери от България и Сърбия.

Това е доста по-голямо натоварване от обичайното - финансово и логистичеки, но за мен е важно състезанието да тече гладко и всички атлети дошли от близо и далеч, да не губят излишно време."

В състезанието ще има три дивизии - деца до 14 г., юноши до 17 г. и мъже и жени. Новото в този турнир е, че ще има три отборни купи до трето място за всяка от дивизиите.

Освен медали ще има и кимона за спечелилите абсолютната категория при мъже и жени.

Организаторът благодари на кмета на гр. Монтана, Златко Живков подкрепата на това спортното събитие, което привлича голям брой атлети и техните отбори в областния град.

 
Входът за зрители е свободен.

Напомняме на всички състезатели, че крайният срок за регистрация на турнира е до 1-ви ноември. Регистрация на състезателите се изпраща на: [email protected] - отбор, възрастова група, имена, килограми, пояс.

Повече информация може да намерите в събитието в Facebook.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес