Зареждане

Александра Тончева със златен медал от граплинг състезание в САЩ

Александра Тончева със златен медал от граплинг състезание в САЩ
Публикувано на: Декември 3, 2017 в 09:22 ч

Състезателката Александра Тончева от варненския клуб "Десант" записа участие в престижното граплинг състезание Onnit Invitational 6, което се проведе в Тексас, САЩ.

Пълен запис на състезанието може да видите тук, а видеото започва от преборването на Александра с Natalie Tohman:
 

 
"Състезавах се на 52 килограма с едни от най-изявените граплерки в турнир от четири жени в категория и ги победих в тяхната игра," сподели Александра.

"Първата ми среща беше с Kelly Ziemba. Успях да я приключа с триъгълник от сайд секунди преди края на редовното време! На финала се озовах с пряка възпитаничка на Еди Браво, 10 TH PLANET, която завърши първата си опонетка с най-бързия събмишън на вечерта... хийл хук.

Е, финалът ни с нея беше повече от епичен... Много дефенс на краката, прешъри и сменяне на позиции. На косъм да я чоукна в редовното време, но уви... 3 EBi успорвани продължения и.... всичко или нищо ме прати на почетното 1во място.
 
Много емоции и радости, адска подготовка, подкрепа и страхотна стратегия от моя ментор Bruno Bastos.

Благодаря и на семейството ми, което е уникално и е винаги зад мен! Благодаря и на хората, изградили ме като боец, който не се предава лесно Николай Добруджански и моето братче, занимаващо се индивидуално с мен в бжж средите Радослав Букоров! "
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес