Зареждане

AJP България с допълнителен турнир с парични награди и безплатен семинар

AJP България с допълнителен турнир с парични награди и безплатен семинар
Публикувано на: Май 10, 2021 в 13:49 ч
В дебютното събитие в България на една от най-елитните вериги за състезания по Бразилско джу джицу „Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro“ ще бъде организиран и Гран При турнир, в който ще бъдат раздавани парични награди за класиралите се на първите осем места. Това бе съобщено в официални сайт на AJP.

Гран При турнира ще бъде част от събитието по настояване на организаторите и спонсорите на турнира. В схватките имат право да участват 16 души, които трябва да са победители в категориите си в дивизиите за кафяви и черни колани при мъжете и ветераните до 35 години. Победителят в Гран При турнира ще спечели 1000 евро. Другият финалист ще получи 500 евро, а бронзовите медалисти ще получат по 250 евро. Класиралите се между пето и осмо място ще получат по 100 евро.

Регистрацията е вече отворена и всички желаещи да участват в един от най-големите турнири у нас, могат да се регистрират на официалната страница на събитието AJP Bulgaria.


Един от първите сигурни участници в Гран При надпреварата е полякът Адам Варджински, който e настоящ световен шампион за черни колани на веригата АJP. Той ще изнесе и безплатен семинар за феновете на спорта в деня преди състезанието – 04.06. 2021 година (петък).

По време на битките от Гран При турнира ще се изиграят и три специални двубоя, които ще се проведат без кимоно. Първата обявена двойка от организаторите е Тодор Желязков „GFTeam Bulgaria“ срещу Борис Тонев (Боен Клуб Левски София).

Схватките ще се проведат в зала „Младост“ в Бургас на 5-ти юни. В състезанието ще могат да участват юноши, мъже и жени и ветерани. Към момента има в турнира има регистрирани участници от Европа и Южна Америка, които представляват традиционно силни академии като „Gracie Barra“, „Atos“, „Checkmat“, „Cicero Costha“, „GFTeam“ и други.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес