Зареждане

Логан Пол и Шварценегер организират шампионат по шамари

Логан Пол и Шварценегер организират шампионат по шамари
Публикувано на: Февруари 23, 2022 в 07:42 ч
От интернет инфлуенсър, през професионален боксьор, до организатор на шампионат по шамари заедно с Терминатора - Логан Пол може всичко.

В последния епизод на своя подкаст, Пол сподели че заедно с Арнолд Шварценегер ще бъдат съорганизатори на турнир по шамаери през март.

"Арнолд и аз ще представим шампионата по шамари Slap Fighting Championship на 5-ти март. Може да сте виждали такива събития в интернет, където двама мъже или жени стоят един срещу друг и си бият брутални шамари до безсъзнание.

Шамар за шамар. Това започна от Русия, после се пренесе в Полша, а сега ще го имаме и в САЩ. Ще го направим в последния ден на Arnold Classic. Той и аз ще го ръководим. Интересно ми е, защото имах предложение да отида в Русия и там да участвам в такова събитие."


Пол сподели, че е заснел документален филм за подготовката си за това състезание с шамари през 2019-та, но когато действително е ударил някого с шамар, тогава е разбрал, че това е доста опасен спорт и не иска да участва в него. А сега организира такова събитие.

И че най-много му допада абсурдността в този "спорт".

"Харесва ми колко е абсурдно. Харесва ми идеята на двама души, които стоят един срещу друг и си бият шамари, за да видят кой ще припадне пръв. Просто абсурдно. Как може да се направи истинско събитие от това? Що за спорт е това?"

Двама от потвърдените участници са Дейвид Залевски и Коа Виернес. Миналия октомври Залевски шамароса така Артур Валчак, че му причини мозъчно нараняване, което едва не го уби.

Събитието ще се проведе на 5-ти март в Arnold Strongman Classic в Кълъмбъс, Охайо и ще бъде излъчвано в YouTube канала на Пол и неговата Facebook страница.

Бой с възглавници, битки трима срещу един, бой мъж срещу жена, шамари до безсъзнание... каква може да е следващата изцепка в бойните спортове?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес