Зареждане

Садулаев зарадва незрящи хора с визита и подаръци

Садулаев зарадва незрящи хора с визита и подаръци
Публикувано на: Ноември 13, 2022 в 01:32 ч
Абдулрашид Садулаев за пореден път показа, че е голям шампион на техипа, но и в живота.

Живата легенда в борбата посети учебен център за незрящи. Посещението на представители на фондация "Абдулрашид Садулаев" изненада хората в центъра. Садулаев сподели, че от доста време хората в център 'Ихсан' са чакали тази среща.

"Те не виждат с очите си, но усещат със сърцата си. Заедно с доброволци посетихме центъра за обучение на незрящи и хора с увредено зрение "Ихсан". Тук тези талантливи момчета живеят, получават образование, изучават религия. 

Беше ми приятно да видя щастливите им лица. Показаха ни как да четем Корана по брайловия метод и други техни умения. Вниманието и общуването е най-малкото и в същото време най-ценното, което можем да дадем на тези деца.  

Тези топли няколко часа, прекарани в център "Ихсан" ще ги помним дълго! Аллах да облекчи всичките им трудности и изпитания!", написа Садулаев.

В последната година Садулаев не спира да прави добри дела. Той посещава болни от рак деца и дарява храна на хора в нужда.

Садулаев е двукратен златен олимпийски медалист, петкратен световен шампион (2014, 2015, 2018, 2019, 2021г.) и четирикратен европейски континентален шампион (2014, 2018, 2019, 2020).  Садулаев е смятан за най-доминиращия активен борец по свободна борба в света.  







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес