Зареждане

Садулаев: Карелин е легенда, а аз не съм голям борец

Садулаев: Карелин е легенда, а аз не съм голям борец
Публикувано на: Август 8, 2021 в 04:00 ч
Абдулрашид Садулаев стана двукратен олимпийски шампион по борба, но въпреки това не смята, че е голям борец. 25-годишното момче от Дагестан успя да се справи с Кайл Снайдер и се затвърди като най-доминантният в момента.

Аварския танк записа 2-ра поредна победа над Снайдер и вече е с рекорд 139-2 в борбата. Садулаев смята, че голям борец е легендата Александър Карелин, както и Михайн Лопес. Карелин успя да спечели 3 златни медала от олимпийските игри, както и 1 сребрен.

Садулаев споделя, че е готов да преследва и 3-ти златен медал и иска да стане най-титулуваният. Ето какво още каза коравия борец:

Много е трудно да се промени стилът на борба, ако човек се бори от детството. На възраст като тази на Снайдер, не е толкова лесно да се промени нещо. Не мислех, че той ще приложи нещо нов. Бях физически готов и от първите секунди започнах да атакувам. 

Той вероятно искаше нещата да станат като  през 2017 година и да ме победи, но не се получи. Мисля, че ще се срещнем отново, защото още няма да се откажа от борбата. Той също няма да се откаже. 

Не се чувствам като голям борец. Големият е Александър Карелин, жива легенда. Голям е Михайн Лопес. Ако имам много здраве, ще се опитам да стана трикратен олимпийски шампион. 

Искам ли да стана най-титулуваният ? Ще се опитам да не пропусна всички турнири, които ще се провеждат. Аз не знам как ще се развие съдбата. Може би отново ще имам контузия, всичко може да се случи в живота. Ще направя всичко, което зависи от мен.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес