Зареждане

Депутат зарадва Садулев с $1 милион за златния медал

Депутат зарадва Садулев с $1 милион за златния медал
Публикувано на: Август 13, 2021 в 01:00 ч
Двукратният олимпийски шампион по борба Абдулрашид Садулаев се похвали с голяма награда. Наскоро Садулаев успя да спечели втори златен медал от олимпийските игри в Токио, след като победи Кайл Снайдер.

Абдулрашид записа 2-ра поредна победа над своя съперник от САЩ и явно това е мотивирало Магомед Хаджиев, депутат от Държавната дума да му подари 1 милион долара.

Aварския танк е само на 25 години, но въпреки това постигна огромни успехи в борбата. Той е 4-кратен световен шампион и 4-кратен европейски шампион. Ето какво сподели Садулаев в социалните мрежи:

Сeлам Алейкум, приятели. Искам да благодаря на моя сънародник от Чародинския район, депутат от Държавната дума Магомед Хаджиев, който реши да ме насърчи за победата на Олимпиадата в Токио с награда от 1 милион долара. 

Също така моят треньор Шамил Омаров не остана незабелязан. Благодаря ви, Магомед Тажудинович за факта, че през цялата ми кариера сте до мен, подкрепа с думи и дела. 

Tреньорът и аз ще се опитаме да запазим летвата и да зарадваме феновете си с нови победи. Здраве, семейно благополучие и успех във всички ваши начинания!



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес