Зареждане

Жилберто Рамирес: Победата над Бивол е сигурна

Жилберто Рамирес: Победата над Бивол е сигурна
Публикувано на: Септември 22, 2022 в 00:00 ч
Бившият световен шампион в супер средна категория (до 76,2 кг), мексиканецът Жилберто Рамирес говори за двубоя с шампиона на WBA в полутежка категория Дмитрий Бивол. Битката им ще се проведе на 5 ноември в Абу Даби. Залогът ще бъде титлата в полутежка категория на WBA.

Рамирес е непобеден в бокса и е с рекорд 44-0 на ринга. Той печели 30 от срещите си с нокаут и се закани, че ще победи Бивол.

„Мисля, че това не е най-голямото предизвикателство в моята кариера. От дълго време се бия с най-добрите бойци, но в крайна сметка това е добро предизвикателство. 
Това е, което искам. Искам колан. За мен е страхотно и за бокса е страхотно, че ще имаме такава топ битка, и че хората ще я очакват с нетърпение.

Харесвам всичко това, защото съм човек, който обича предизвикателствата. Много искам да взема титлата, да стана шампион в още 1 категория. Аз ще го направя. Това е сигурно. 
Да победя Бивол ще означава всичко за мен, защото доказва, че мога да постигна всичко. 
Това е предизвикателството, което съм търсил цял живот. Сега мога да сбъдна всичките си мечти“, цитираха думите на Рамирес от BoxingScene.

Кой от двамата ще остане непобеден след битката им ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес