Зареждане

Зеленски предизвика Путин на 'единоборство' на ринга

Зеленски предизвика Путин на 'единоборство' на ринга
Публикувано на: Януари 1, 2023 в 00:00 ч
Украинският президент Володимир Зеленски предизвика руския президент Владимир Путин на „единоборство“ на ринга, „ако е мъж“. Това се случи в интервю за френска телевизия. 

„Един мъж, ако е истински мъж, когато иска да изпрати съобщение на някого или ако иска да го набие, той го прави, без да прибягва до услугите на посредник. 

Ако имах такова послание да предам на Путин, щях да го направя сам“, каза Зеленски в интервю, излъчено от френската обществена телевизия LCI. 

Украинският лидер заяви, че е готов да се бие в „единоборство“ с Путин „още утре“. „Но това щяло да бъде последна среща на върха за Путин“, пошегува се той.

По този начин Зеленски отговаря на тиражираната информация за заповедта за убийството на Зеленски, която Путин би дал на президента на Чечня Рамзан Кадиров. Такава заповед уж беше издадена малко след началото на руската инвазия в Украйна на 24 февруари миналата година. 

Що се отнася до заплахите на Русия да използва ядрено оръжие, Зеленски подчерта, че това е „признак на слабост“, „психическо разстройство“ и „медицински проблеми“. За него „само болен, абсолютно болен, може да предприеме такава стъпка“. 

Зеленски спомена и повече от два милиона украинци, които са били депортирани от началото на инвазията, много от тях деца. От организацията KOTS, които организират битки без правила, явно са готови да им уредят улична битка.

За разлика от Зеленски, Путин има опит в бойните спортове. Путин има черен колан по джудо, и е съавтор на книга, озаглавена „Джудо: история, теория, практика“. 

Зеленски от своя страна е шоумен, комик, режисьор, продуцент и сценарист.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес