Зареждане

'Зауерланд' уволни треньора на Кубрат Пулев

'Зауерланд' уволни треньора на Кубрат Пулев
Публикувано на: Февруари 4, 2015 в 08:53 ч
Източник: novsport.com
Мениджърската компания „Зауерланд" уволни треньора Ото Рамин, съобщава novsport.com. Специалистът работеше повече от десетилетие за клуба, като през последните 4 сезона беше официален наставник и на Кубрат Пулев. Германецът беше в ъгъла на българския терминатор и по време на боя му за световната титла с Владимир Кличко в Хамбург.

От „Зауерланд" не обявиха причина за раздялата си с Рамин, но е почти сигурно, че уволнението е заради лошата тактика, избрана от него за Кобрата в сблъсъка с Кличко. Формално договорът на спеца изтече в края на 2014 година, а от „Зауерланд" не са го продължили.

Към момента Пулев също няма нов договор с компанията. Неговият контракт с германския промоутър също приключи и не е ясно дали Кобрата и „Зауерланд" ще продължат заедно напред, информира вестник "Труд".

По-вероятно е това да не се случи, но ясни изявления и от двете страни засега липсват. Известно е обаче, че на Кубрат му предстои пътуване до САЩ, където той най-вероятно ще преговаря с нови мениджъри.

От „Зауерланд" също не анонсират името на българи-, на при обявяване на следващите си събития. Кобрата липсва и в новия рекламен клип на компанията, представяща нейните топ боксьори.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес