Зареждане

Йосиф Панов – Пепелянката срещу унгареца Оскар Фико на MAXFIGHT 47

Йосиф Панов – Пепелянката срещу унгареца Оскар Фико на MAXFIGHT 47
Публикувано на: Октомври 26, 2021 в 14:04 ч
Бившият национал на България Йосиф Панов-Пепелянката ще бъде една от звездите на предстоящата Гала вечер „MAXFIGHT 47“, която ще се проведе на 12 ноември в гр. София.

25-годишният плевенчанин, който е актуален носител на шампионската титла на страната в суперполусредна категория, продължава да бъде на трето място в класацията на най-добрите родни професионални боксьори от всички категории след братята Кубрат и Тервел Пулеви.
Пепелянката, който в своята професионална кариера вече има 19 победи, 10 от които постигнати с нокаут ще се изправи срещу натурализирания унгарец с румънска кръв Оскар Фико известен с прозвището „Трансилванският воин“. Двамата ще изиграят 6-рундов мач, като 28-годишният Фико пък има 33 победи на професионалния ринг, 17 от които с нокаут.

Професионалните боксови срещи ще се проведат по правилата на WBC (World Boxing Council) и EBU (European Boxing Union), като за спазването им ще следи Български Професионален Боксов Съюз/Bulgarian Professional Boxing Union (BPBU).
Провеждането на „МAXFIGHT 47“ е съобразено с всички разпоредби на здравното министерство за наложените противоепидемични мерки в страната.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес