Зареждане

Wilder: Hearn и Joshua завиждат - твърдяха, че срещата с Fury няма да се случи

Wilder: Hearn и Joshua завиждат - твърдяха, че срещата с Fury няма да се случи
Публикувано на: Август 20, 2018 в 09:32 ч
Deontay Wilder се подигра с Anthony Joshua, че щял да завижда, когато гледа срещата му с Tyson Fury в Лас Вегас.

Fury от своя страна коментира, че Eddie Hearn просто няма да приеме факта, че няма да има пръст в 'най-голямата битка на света'.

Бившият шампион Fury ще се изправи срещу първенеца на WBC в тежка категория Wilder в битка за над 30 милиона паунда през ноември.

Wilder коментира:

"Завиждат. Чувството е добро. Дори когато обявихме битката, те бяха скептично настроени. Не мислеха, че ще се случи."

И Fury добавя:

"Най-голямата среща на света ще се проведе и Edie Hearn няма да има пръст в нея - не мисля, че би могъл да понесе това."

WBA, IBO, WBO и IBF шампионът Anthony Joshua не успя да се споразумее за двубой с Deontay Wilder тази година и ще се изправи следващия месец срещу Alexander Povetkin.

Говореше се, че двамата има вероятност да се изправят един срещу друг през април, ако Wilder надвие Fury, но американецът смята, че Joshua вече си има други планове.

"На Tyson му стана неприятно, че хората се подиграват с Великобритания. А това се случва заради целия фарс около Joshua."

"Той изпитва голямо разочарование от начина, по който Joshua подведе хората."

"Наистина ощети името си. Не и кариерата си, разбира се, защото все още има шанс да оправи нещата, но името му ще остане опетнено. Изглежда все едно го пазят."

Wilder не възнамеряваше да се появи на кантара на Fury преди битката с Francesco Pianeta, но си промени мнението, когато кацна в Белфаст.

Двамата се срещнаха и в хотела преди Wilder да се срещне също с WBO шампиона в средна категория и приятел на Fury, Billy Joe Saunders в местен ресторант.

Може всичко да е само една голяма игра, но все пак повишава интереса към предстоящата битка, която ще се проведе на 10-ти или 17-ти ноември.

Wilder коментира още:

"Мисля, че това ще бъде много по-голяма среща от тази с Joshua, ако ме питате мен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес