Зареждане

Влади Кънчев излиза срещу 'Австрийският кошмар' в битка с голи ръце

Влади Кънчев излиза срещу 'Австрийският кошмар' в битка с голи ръце
Публикувано на: Септември 24, 2023 в 14:45 ч
Един от най-добрите ММА бойци на България, Владислав Кънчев ще направи дебюта си в боевете с голи ръце на 17-ти ноември срещу австрийският боец Вилхелм От.

Двамата ще са в една от основните битки при дебюта в Европа на световната организация по боеве с голи ръце Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC). Събитието ще се проведе на 17-ти ноември в столичната зала "Арена София" и ще включва едни от най-добрите бойни атлети на България, които ще се изправят срещу чужди бойци от 9 държави.

Кънчев е един от най-активните и успешни български ММА състезатели. Той е бивш шампион на престижната верига Serbian Battle Championship и е с професионална статистика 13 победи, 7 загуби и 2 равенства. Откакто става професионален ММА боец през 2012-та, Кънчев е приключвал всичките си битки, като от 10-те му победи с нокаут, 8 са в първия рунд.


Известен с изключително тежката си ръка, която препарира опонентите му, треньорът на столичния клуб "Tiger Sport MMA" влиза уверен в битката, след като през юли записа поредния брутален нокаут над Джеймс Люис в Oktagon MMA 45.

Вижте също: MMA боецът Влади Кънчев - голямо сърце и тежки ръце

Срещу него застава един от топ бойците в източна Европа - Вилхелм От. 'The Austrian Nightmare' има 40 битки в кариерата си като професионалист, която започва през 2007-ма и е определено по-оптиният. Почти всички негови победи са с нокаут, повечето от които в първия рунд. Той също е бивш шампион на LBFN в средна категория.

Освен ММА кариерата, От има опит и в битките с голи ръце, откъдето идва и още по-голямата опасност за Кънчев.

Събитието на BKFC е историческо, тъй като за престижната организация това ще е едва петата държава, в която ще прави издание на своя турнир.  Много величия от UFC преминават към BKFC, където битките са изключително динамични и атрактивни, а шоуто е невиждано до момента с над 40 издания в САЩ, Мексико, Англия и Тайланд.


А файткартата е невиждана до момента за което и да е бойно събитие, чиито акцент са българи - шампиони от различни бойни спортове влизат в кръглия ринг без ръкавици - многократният световен шампион по бойно самбо Росен Димитров ще се изправи срещу шампиона по жиу-жицу Тодор Желязков, а в подглавната среща Георги Валентинов ще посрещне словенския боец Боян Коседнар. Освен тях шампиони и звезди като Калоян Колев, Веселин Иванов - Лудия, Мариян Димитров и още много други ще влязат в битки, каквито българската публика не е виждала до момента.

Билетите са в продажба на цени от 30 лв. в мрежите на kupibileti.bg и grabo.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес