Зареждане

Вижте невероятните умения на този 85-годишен мъж

Вижте невероятните умения на този 85-годишен мъж
Публикувано на: Септември 11, 2017 в 18:30 ч
 
Със сигурност този мъж удря скоростната торба по-бързо от всеки друг мъж на планетата на неговата възраст. Юмруците му се разминават, а усмивката му бавно се движи по лицето му. Той е в своя елемент и е изгубен в ритъма на торбата.
 
Но той не е тийнейджър, които провежда своята тренировка изпълнен с адреналин. Той е човек на преклонна възраст. Не позволявайте на годините да ви сломят духом. Единственото, което е старо и амортизирано за 85-годишният Ernie Oriente най-вероятно е неговата торбичка за тренировки.


 
Ernie се е влюбил в бокса преди повече от 65 години...
 
"Тогава нямахме телевизия, така че трябваше сами да разберем къде е забавлението. Имаше няколко спортни зали в града, в които ни пускаха свободно, беше красиво и имахме професионални бойци, които идваха да ни научат как да се боксираме, как да се бием и как да удряме боксовата круша.
 
Ernie каза, че боксът го държи от неприятности, дава му място, където да бъде и нещо, което да прави. Той го оприличи на карате и това да имаш черен колан.
 
"Когато имаш колан, никой няма да се закача с теб. Същото е и с бокса. Аз съм роден в бетонената джунгла. Ако не знаете как да се боксираш, вие сте в лоша форма."
 
 
Сега той учи другите как да удрят скоростната торбичка и придава добро здраве и умствена яснота на обучението си.
 
Въпреки, че Ernie е тренирал, за да стане боксьор, той никога не се е боксирал. Той обича да тренира и преподава и е сертифициран на национално и международно ниво чрез Alan Kahn, майсторът на торбичката.
 
Сред малка част от другите му постижения е построената от него зала със скоростни торбички в университета в Прага, където преподава на 7,500 души. Ernie също е член на YMCA (Young Men's Christian Association) от 1955-та година .
 
Можем само да изразим възхищението си към такъв човек.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес