Зареждане

Вижте как изглежда Джейк Пол преди битката с Тайсън

Вижте как изглежда Джейк Пол преди битката с Тайсън
Публикувано на: Май 16, 2024 в 02:00 ч
Джейк Пол изглежда е на път към зашеметяваща физическа трансформация с цели 19 кг за битката си с Майк Тайсън. Интернет звездата и боксовата легенда ще се изправят един срещу друг в оспорван сблъсък на 20 юли в Арлингтън, Тексас.

Тази битка не само бележи първия опит на Netflix в бокса на живо, но е и дебютът на Пол в тежка категория. 27-годишният американец тежеше 83,3 килограма като боксьор. Въпреки това, той се боксира в последните си две битки на границата от 90,7 килограма.

Тайсън беше в тежка категория през цялата си кариера и тежеше средно 97,5 килограма. Това означава, че Пол трябваше да наддаде много на килограми, за да достигне теглото на Тайсън. Шейн Мозли, един от бившите треньори на Пол, намекна, че той вече изглежда като 'Хълк'.

Ето какво каза Мозли в канала си в YouTube:

 „Току-що видях Джейк Пол. Сега той е 104,5 кг. Той е голям, наистина голям. Казва, че се чувства толкова бърз, колкото и при 83,9 кг.“

Ако думите на Мозли са верни, то Пол е качил до 104,5 килограма, което е с повече от 12,7 килограма по-тежко от последния му двубой. Твърдението на Мозли би означавало, че Пол тежи като Дионтей Уайлдър, когато бившият шампион в тежка категория загуби от Тайсън Фюри през 2020 година.

Тайсън ще бъде на 58 години по време на битката и близо 20 години от последния си професионален двубой. Битката, планирана да се проведе на 80 000-местния стадион AT&T в Далас, повдигна доста въпроси поради 30-годишната разлика във възрастта.

Ето как изглежда Пол:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес