Зареждане

Видео от шантавата пресконференция: Бащата на Фюри предизвика Тайсън на битка

Видео от шантавата пресконференция: Бащата на Фюри предизвика Тайсън на битка
Публикувано на: Октомври 27, 2023 в 07:27 ч
Бащата на Тайсън Фюри, Джон, отново излезе от релси по време на пресконференция.

В четвъртък шампионът на WBC по бокс в тежка категория Тайсън Фюри и бившият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану се срещнаха за последен път с медиите преди боксовия си мач в Саудитска Арабия в събота.

По време на пресконференцията Джон Фюри открадна шоуто и направи спектакъл, когато предизвика бившия шампион по бокс в тежка категория Майк Тайсън, който подкрепя Нгану на боксов мач.


"Джон Фюри не се страхува от никой човек, от никой човек на земята, независимо какво е направил, независимо от постигнатото. Джон Фюри се страхува само от един човек и той дори не е от този свят и това е Всемогъщият Бог. Ето ме тук, всеки жив човек, който иска да се бие с Джон Фюри, аз съм готов да се бия, Майк Тайсън, какво имаш да кажеш на това, брат ми?"

В крайна сметка Джон реши да направи залог с Майк, в който те ще се бият, ако Нгану победи сина му този уикенд.

"Нека ти кажа, брато, че светът ще види какво ще се случи с твоя човек. На твоя човек ще му бъде отрязана главата и ще бъде спрян, приятелю. Не си мисли друго, а ако греша, аз и ти ще се бием веднага след това. Когато приключим, аз и ти ще се бием".


Пресконференцията завърши с Джон Фюри без риза, който стоеше до сина си, докато той се изправяше срещу Нгану.

Тайсън Фюри и Франсис Нганну ще се изправят на боксовия ринг тази събота в Саудитска Арабия в двубой, който ще се излъчи по DAZN, като главното събитие се очаква да започне мако след полунощ в събота срещу неделя, а подгряващите битки от 20:00 ч.

Вижте подбрани момент от тази шантава прескоференция:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес