Зареждане

Уудли: С битката срещу Пол стартирам кариера в профи-бокса

Уудли: С битката срещу Пол стартирам кариера в профи-бокса
Публикувано на: Юли 14, 2021 в 07:09 ч
Тайрън Уудли не гледа на боксовия си двубой срещу Джейк Пол като единична възможност да вземе добър хонорар.

Бившият шампион в полусредната категория на UFC сподели, че ще търси още двубои на ринга, след като се изправи срещу YouTube звездата на 29-ти август.

"Не започнах това само за да взема едни пари и да приключа. Това е първата стъпка за мен. Влизам в бокса със сигурност."

Уудли ще се изправи срещу Пол в главното събитие на боксова галавечер, която ще се проведе в Кливлънд, Охайо. Пол е 3-0 в бокса, а за Уудли това ще е дебют.


39-годишният Уудли се раздели с UFC след серия от 4 поредни загуби. За последно той се би в Октагона в UFC 260, когато бе удушен от Висенте Люк на 27 март.

В подготовката си за боковия си дебют, Уудли извика Флойд Мейуедър, който наскоро се изправи срещу брата на Джейк, Логан Пол.

"Определено е предимство за мен, че имах шанса да тренирам с Флойд Мейуедър. Той ми показа неща, с които не само да победя Джейк Пол, но и да бъда боксьор от световна величина - техники, позиции, движения.

Планирам да продължа да се бия в бокса. Няма да ми навреди, ако се фокусирам повече в страйкинга. Така че когато реша пак да се бия в ММА, ще имам повече оръжия и ще съм по-опасен." 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес