Зареждане

Ustinov ще се бие с Briggs или Oquendo

Ustinov ще се бие с Briggs или Oquendo
Публикувано на: Декември 27, 2016 в 10:31 ч
 
Руският боксьор в тежка категория Alexander Ustinov ще се изправи срещу Shannon Briggs или Fres Oquendo за “редовния” шампионски пояс на WBA, твърди мениджърът на Ustinov Vladimir Hryunov.


Ustinov е неактивен, откакто планираният от WBA турнир в тежка категория така и не се състоя поради контузии и положителни допинг проби на участниците в него.

Руснакът не се е качвал на ринга от месец декември 2015 година. Той трябваше да се бие с Luis Ortiz, но двубоят не се състоя, след като двамата не постигнаха съгласие относно начина, по който да бъдат тествани за допинг.

Както изглеждат нещата в момента, Wladimir Klitschko и Anthony Joshua ще се бият за вакантната “супер” титла на WBA, а победителят ще трябва да я защитава срещу Luis Ortiz. Shannon Briggs пък трябваше да се бие срещу Lucas Browne за “редовната титла”, но и този мач пропадна поради провала на Browne на тестовете.

“Alexander трябва да се бие за редовната титла на WBA, като опонентът му ще бъде Briggs или Oquendo, в зависимост от решението на WBA. Разговарях с нашия промоутър Frank Warren в Лондон, като той потвърди, че се работи върху дата 25 февруари. Остава да видим кой ще бъде опонентът”, цитиран бе Hryunov.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес