Зареждане

Усик се насочва към Даниъл Дюбоа, ако Фюри се откаже

Усик се насочва към Даниъл Дюбоа, ако Фюри се откаже
Публикувано на: Март 11, 2023 в 00:00 ч
Промоутърът Александър Красюк говори за възможния съперник на Александър Усик в случай на провал на битката с Тайсън Фюри.

Вижте още - Тайсън Фюри към Усик: Искам 70 % от приходите!

Вече няколко месеца Фюри и Усик преговарят за битка. За съжаление преговорите се бавят, защото двете страни не се разбират за приходите. От щаба на Усик не са готови на отстъпка и искат голям % от приходите. Фюри от своя страна им предлага само 30 % от парите.

Тайсън иска да прибере 70 % от парите и сподели, че това не подлежи на обсъждане. Красюк вече готви резервен вариант за Усик, който намира в лицето на Даниъл Дюбоа.

„Изглежда, че Усик чака битка с Дюбоа. Трябва да се примирим с това. Мисля, че това не е най-лошият вариант за Великобритания, защото Дюбоа е англичанин. 

Да, и британските фенове познават Александър, той прекара повече от една битка тук. Дюбоа ще се опита да отнеме три титли. Разбира се, това не е толкова голям бой като Усик-Фюри. 

Голяма битка е, но по-малка от Фюри. Всичко ще се реши в следващите дни. Когато получим официално решение от Фюри, че няма да има битка, тогава ще започнем преговори.“, цитираха Красюк от Boxing Social.

Ще успеят ли Усик и Фюри да се разберат ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес