Зареждане

Уайт за Фюри-Нгану: Загуба на време, енергия и пари

Уайт за Фюри-Нгану: Загуба на време, енергия и пари
Публикувано на: Май 5, 2022 в 15:00 ч
Президентът на UFC Дeйна Уайт не е надъхан за двубой между Франсис Нгану и Тайсън Фюри.

В последната година Фюри и Нгану не спират да се предизвикват. За последно двамата застанаха лице в лице в края на миналия месец. Тогава Фюри успя да нокаутира Дилиън Уайт в Лондон и покани Нгану на ринга.

Тайсън сподели, че се оттегля от бокса, но ще прави показно. Той разкри, че Нгану е в списъка и даде зелена светлина за битка през 2023 година. Франсис също е готов да се бият, но все още има договор с UFC.

Шампиона в тежка категория на UFC твърди, че няма да преподпише с тях, ако няма боксов мач с Фюри. Дейна Уайт не иска такава среща, с което показва, че явно ще се разделят със своята звезда от Камерун.

"Разликата между Нгану-Фюри и Макгрегър-Мейуедър е голяма. За тази битка се говореше навсякъде. Всички медии и фенове говореха за нея. Феновете искаха да я видят. Сега никой не иска от мен да види такава битка в бокса. Тайсън Фюри е мой приятел и го обичам. 

Той е един от най-великите за всички времена. Един от най-великите в бокса срещу един от моите ММА бойци ? Гледали сме такъв филм. Знаем как ще свърши. Видяхме как Франсис да използва борба срещу Сирил Ган. На 100% няма да му е лесно с Фюри, който не може да бъде ударен.

 Това е пресилена тема. Разбира се, такава битка може да се проведе. Но Фюри е най-добрият боксьор, един от най-великите боксьори на всички времена. Вижте момчетата, които победи. Вижте колко лесно го направи. Не знам, но ще видим как ще свърши всичко. Аз обаче не харесвам тези битки. 

Всичко това не е за мен. Това е просто загуба на време, енергия и пари. Глупаво е, но разбирам защо някой иска да види такива битки. Нгану наскоро се би със Сирил Ган. 

Ако сте дори малко запознат с бойните изкуства, тогава разбирате, че това е глупав разговор “, сподели Уайт в подкаста The Pat McAfee Show и по TMZ.

Трябва ли да има битка между Фюри и Нгану ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес