Зареждане

Уайлдър разчиства предателите от екипа си

Уайлдър разчиства предателите от екипа си
Публикувано на: Април 29, 2020 в 09:14 ч
Бившият шампион в тежката категория по бокс, Дионтей Уайлдър започва разчистване на всички, които счита за предатели от своя отбор.

Уайлдър претърпя първото си поражение през февруари, когато бе победен от Тайсън Фюри в Лас Вегас.

След загубата американецът сподели, че е видял истинските лица на някои хора от неговия екип.


Както всеки боец от калибъра на Уайлдър, той има голям антураж - но броят на хората около него ще се свие.

"Ще се отърва от всички предатели и лицемери. Всичко това ми позволи да се разровя по-дълбоко и да видя какво се случва.

Може да имаш много готини хора покрай теб, но не можеш да контролираш завистта на хората. Мислиш си, че хората са щастливи с теб, но всички искат това, което имаш, а в същото време не са готови да жертват толкова, колкото жертваш ти. Хората са завистливи към нещата, които не могат да имат и аз трябва да променя някои работи."

След загубата Уайлдър получи и много предложения от други хора, които пожелаха да му помогнат с подобряване на играта и да се включат в неговия отбор.

Вижте също: Мейуедър: Мога да науча Уайлдър как да победи Фюри

"Много хора ми отправиха такива предложения, но трябва да бъда много внимателен с това, защото някои просто искат публичност.

Боксът е мръсен бизнес и трябва да бъдеш много внимателен. Корумпиран спорт е. Трябва да внимаваш с хората и техните намерения, особено ако не са били покрай теб преди това.

Боксът е бизнес като всеки друг - трябва да се доверяваш на други хора и това е най-трудната част. Ще вкарам двама души в лагера си. Един от тях винаги е идвал от време на време. Ще сформирам отбора и всичко ще се нормализира."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес