Зареждане

Tyson Fury: Сега не мисля за Wilder, а за кеча

Tyson Fury: Сега не мисля за Wilder, а за кеча
Публикувано на: Октомври 15, 2019 в 13:49 ч
Tyson Fury е напълно фокусиран върху битката си в кеча срещу Braun Strowman в края на месеца в Саудитска Арабия. Наскоро бившия световен шампион в бокса се появи в WWE и си спретна меле с Braun, което доведе до договор за него в организацията и битка с гиганта. Tyson няма никакъв опит в кеча и ще бъде интересно да видим какво ще покаже.

Той споделя, че сега е поставил на пауза всичко с Deontay Wilder и се надява, че няма да бъде контузен на ринга в WWE. "The Gypsy King" очаква повече шоу и по-малко битка срещу Strowman в края на месеца:


Tренирам в залата на WWE в Орландо. Трябваше да си почивам след тази аркада в последната битка, но се развълнувах от 175-килограмовият Braun, който тръгна след мен. Да, битка между мен и Wilder е най-голяма в бокса, но сега не съм фокусиран върху нея. Наслаждавам се на живота и мисля за WWE. 


Fury вече подписа своя договор за битката си срещу Strowman и се закани, че ще го нокаутира. Frank Warren, който е мениджър на Fury сподели, че се притеснява за битката с Wilder и се надява това в WWE да е повече шоу, отколкото битка.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес