Зареждане

Tyson Fury няма търпение да накаже Sefer Seferi на 9-ти юни

Tyson Fury няма търпение да накаже Sefer Seferi на 9-ти юни
Публикувано на: Май 21, 2018 в 10:32 ч

Tyson Fury ще се изправи срещу Sefer Seferi в 10 рунда на 9-ти юни.

Бившият притежател на WBA, WBO, IBO и IBF титлите в тежка категория най-накрая се завръща след като се отдаде на почивка, която продължи над 2 и половина години.

"Gypsy King" е в невероятна форма и успя да отслабне значително с новия си треньор, Ben Davison.

Албанецът Seferi има 23 победи от 24 боя, като 21 от победите му са с нокаут. Единствената му загуба е от WBA шампиона Manuel Charr.

"Нямам търпение да изляза и да докажа, че съм по-добър от всякога. Във вихъра си съм - по-здрав съм, както и по-бърз от Fury преди няколко години."

"Остават три седмици от срещата. Обещавам на феновете едно специално представяне, за да им благодаря за подкрепата."

Seferi също коментира:

"Това ще бъде тежка среща за Fury. Дисциплиниран съм и съм готов да се изправя срещу всекиго. Няма да му е лесно. Отивам в Манчестър да победя една от боксовите легенди на 21-ви век."

"Той е висок и силен, но няма да бъде готов за натиска, който съм му подготвил. Почивката му продължи дълго и никой не знае дали е същият боксьор, който детронира Wladimir Klitschko. Ще се възползвам от възможността."

Позиция за завръщането изрази и Frank Warren:

"Tyson се завръща, в невероятна форма и с много хъс - готов отново да поеме по пътя към световна доминация. Трябва да загрее малко след дългото отсъствие и съм сигурен, че феновете отново ще могат да се насладят на изкачването му към върха."

"Saferi не е за пренебрегване - има сериозно минало. По-голямата част от кариерата си прекара в друга категория, но това направиха и Tony Bellew и David Haye преди да се качат в тежка категория."

Същата вечер за WBC титлата в средна категория ще се бият Mark Heffron (19-0, 15KO) и Andrew Robinson (21-3-1, 6KO).

James Metcalf (17-0, 9KO) ще се изправи срещу Jorge FOrtea (16-1-1, 5КО) за WBC титлата в среща в суперполусредна категория.

Terry Flanagan (33-0, 13KO) също ще се опита да стане шампион в две категории като се изправи срещу непобеждавания Maurice Hooker (23-0-3, 16KO) за титлата в суперлека категория.

Nathan Gorman (12-0, 10KO) ще влезе в сблъсък с Sean Turner (12-2, 8 KO), като за реванш на ринга ще излязат и Troy Williamson (6-0, 4KO) и Jack Flatley (11-0, 4KO).

Zelfa Barrett, Jordan Thompson, Lyndon Arthur, Jack Massey и Jack McGann също ще допринесат към силното събитие.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес