Зареждане

Треньорът на Кличко: Пулев си играе с нервите на Владимир

Треньорът на Кличко: Пулев си играе с нервите на Владимир
Публикувано на: Ноември 14, 2014 в 15:00 ч
Източник: Sportal.bg
Кубрат Пулев си играе с нервите на Владимир Кличко, но няма да успее да го разклати психически, убеден е треньорът на украинеца Джонатан Банкс. 32-годишният американец, който сам доскоро беше активен боксьор, даде интервю пред пратеника на L'Equipe в Хамбург, цитиран от Sportal.bg.
 
"Прави всичко, за да го извади от равновесие (думите са в отговор на въпрос какво мисли за искането на Пулев Кличко да бъде проверен за допинг, съмненията за контузията, която отложи мача от септември за ноември и т.н.). Винаги и навсякъде, където се е бил Кличко - като аматьор или професионалист, той се е контролирал. Нищо не може да го разклати. Тактиката на Пулев няма да проработи. Това е истинска война.

Владимир беше истински контузен. Не можеше да излезе с една ръка срещу Пулев, който е як като бик. По физиономията му личи колко много иска да спечели. Аз нямаше да позволя на Владимир да излезе в такова състояние. Той не искаше мача да се отлага мача. Едва го убедихме", споделя Банкс. Той нарежда Пулев на второ място след Поветкин по класа от последните четирима съперника на Кличко.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес