Зареждане

Треньорът на Dereck Chisora иска реванш с Dillian Whyte

Треньорът на Dereck Chisora иска реванш с Dillian Whyte
Публикувано на: Август 7, 2018 в 10:57 ч
Реваншът на Dereck Chisora с Dillian Whyte е най-добрият избор за момента, според треньора му Don Charles.

Британските атлети успяха да отбележат победи в една вечер - 'Del Boy' нокаутира Carlos Takam, а Whyte надви Joseph Parker по точки в главното събитие.

Whyte се надява в бъдеще да успее да се добере то среща за титлата с Anthony Joshua, но Charles вярва, че Deontay Wilder ще поотложи малко тези планове и пожела той отново да сподели ринга с 'Del Boy'.

"Той се би много добре. Направо разби Parker. Понякога победата не е красива. Той спечели по грозен начин, но спечели - това е важното."

"Срещата между Dereck и Dillian трябва да се състои. Не мисля, че Dillian има много възможности заради ситуацията между Anthony Joshua и Deontay Wilder."

"Най-естествено в момента ще е да се организира втора среща между Chisora и Whyte. Победителят ще се изправи срещу Wilder или Joshua."

Charles очаква още тази седмица да обсъди плановете за Chisora, който също бива спряган и като опонент за Jarrell Miller - нов член в семейството на Eddie Hearn.

"Ще бъде интересна среща, а и са при Eddie Hearn, така че лесно ще я направим. Подготовката ще бъде изключително вълнуваща - Jarrell Miller обича да си говори."

"Силата е във Великобритания. По-скроо бихме се били тук, но ако трябва да ходим в Щатите, така да бъде. Все пак бихме се радвали да направим срещата у дома."

Chisora повали Takam с тежка деснячка в осмия рунд и Charles признава, че боецът му е тренирал този удар в залата, където се правили и брутални спаринги с Bryant Jennings.

"Dereck качи клипче от спаринга с Bryant Jennings. Също ни помогнаха Nathan Gorman и Fabio Wardley.""Видеото единствено показва колко сериозно се готвихме. Всичко протече по план."

"Това е запазен удар на Dereck. Работим върху него от години - вече го владее изключително добре."

"И преди сме го пробвали, но забравяше десния си крак прекалено назад."

"Мисля, че в бъдеще хората ще срещат неприятности. Опонентът на Dereck преди Takam отнесе същия удар."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес