Най-големият сайт за бойни спортове

       

Треньора на Kovalev: Ward се би така, както може - мръсно!

Треньора на Kovalev: Ward се би така, както може - мръсно!
Публикувано на: Юни 19, 2017 в 11:30 ч
 
Треньорат на Sergey Kovalev обвини съдията Tony Weeks, че позволил на Andre Ward да се "бие мръсно" в събота вечер.
 
Ward беше човекът, който пласира многобройни удари на границата на позволеното в пояса на Kovalev, но по-големия проблем пред Egis Klimas е в това, че Weeks е позволил на Ward да продължава да прави това по време на целия мач. На всичкото отгоре съдията прекрати мача в осмия рунд, въпреки че Kovalev не беше в нокдаун.
 
Непобеденият Word пласира множество удари в пояса на Kovalev в осмия рунд, поне един от които беше нисък, преди Weeks да се намеси и да спре борбата 30 секунди преди края на рунда. Защитаващият титлата си шампион нанесе тежък удар в брадичката на Kovalev, който го нарани, преди да пласира и тези подозрителни удари около пояса на Kovalev.
 
"По същество, какво се случи днес?", започна Klimas на пресконференцията след битката."Както много от вас видяха, Ward направи това, в което е най-добър - би се мръсно, а съдията не си вършеше работата. И позволете ми да ви кажа, че Roc Nation (промоутъра) се измъкна в две битки тази вечер. Rigondeaux държеше главата на Flores, което е напълно незаконно. Той го удари два пъти така, след което го нокаутира. Ward пък се измъкна с ниските удари, нали? Ако това е целта, да се борим мръсно, ние също можем да го направим. Но ние не сме такива. Ние сме боксьори."


 
Kathy Duva, изпълнителен директор на компанията, която промотира Kovalev, заяви в събота вечер, че ще подаде жалба от името на Kovalev в Държавната атлетическа комисия на Невада.
 
"Ние нямаме проблем с Ward, той си е такъв. Имаме проблем със съдията.", продължи Klimas. "Ако ограбя банка и взема един милион долара, а полицията не ме хване, познайте какво? Аз ще съм късметлия милионер, нали? Така че той е ши*ан късметлийски шампион!", завърши Klimas.
 
Преди битката да бъде спряна, Ward печелеше в две от трите карти на съдиите извън ринга.
 
До този момент в битката съдиите Glenn Feldman и Dave Moretti бяха точкували Ward като победител, 66 на 67 точки. Steve Wiesfeld даваше битката на Kovalev след седем кръга - 68 на 65 точки.
 
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Kovalev-Mikhalkin и Bivol-Barrera на 3-ти март

Kovalev-Mikhalkin и Bivol-Barrera на 3-ти март
Kovalev ще защитава за пръв път титлата на WBO в полутежка категория, след като наскоро си я възвърна.
Новини » декември 19, 2017 (0)
цялата новина

Sullivan Barrera срещу Kovalev или Bivol

Sullivan Barrera срещу Kovalev или Bivol
След победата си над Vyacheslav Shabranskyy във втория рунд от срещата им през изминалия уикенд, изглежда Sergey Kovalev ще се завърне през пролетта.
Новини » ноември 27, 2017 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook