Зареждане

Треньора на Kovalev: Ward се би така, както може - мръсно!

Треньора на Kovalev: Ward се би така, както може - мръсно!
Публикувано на: Юни 19, 2017 в 11:30 ч
 
Треньорат на Sergey Kovalev обвини съдията Tony Weeks, че позволил на Andre Ward да се "бие мръсно" в събота вечер.
 
Ward беше човекът, който пласира многобройни удари на границата на позволеното в пояса на Kovalev, но по-големия проблем пред Egis Klimas е в това, че Weeks е позволил на Ward да продължава да прави това по време на целия мач. На всичкото отгоре съдията прекрати мача в осмия рунд, въпреки че Kovalev не беше в нокдаун.
 
Непобеденият Word пласира множество удари в пояса на Kovalev в осмия рунд, поне един от които беше нисък, преди Weeks да се намеси и да спре борбата 30 секунди преди края на рунда. Защитаващият титлата си шампион нанесе тежък удар в брадичката на Kovalev, който го нарани, преди да пласира и тези подозрителни удари около пояса на Kovalev.
 
"По същество, какво се случи днес?", започна Klimas на пресконференцията след битката."Както много от вас видяха, Ward направи това, в което е най-добър - би се мръсно, а съдията не си вършеше работата. И позволете ми да ви кажа, че Roc Nation (промоутъра) се измъкна в две битки тази вечер. Rigondeaux държеше главата на Flores, което е напълно незаконно. Той го удари два пъти така, след което го нокаутира. Ward пък се измъкна с ниските удари, нали? Ако това е целта, да се борим мръсно, ние също можем да го направим. Но ние не сме такива. Ние сме боксьори."


 
Kathy Duva, изпълнителен директор на компанията, която промотира Kovalev, заяви в събота вечер, че ще подаде жалба от името на Kovalev в Държавната атлетическа комисия на Невада.
 
"Ние нямаме проблем с Ward, той си е такъв. Имаме проблем със съдията.", продължи Klimas. "Ако ограбя банка и взема един милион долара, а полицията не ме хване, познайте какво? Аз ще съм късметлия милионер, нали? Така че той е ши*ан късметлийски шампион!", завърши Klimas.
 
Преди битката да бъде спряна, Ward печелеше в две от трите карти на съдиите извън ринга.
 
До този момент в битката съдиите Glenn Feldman и Dave Moretti бяха точкували Ward като победител, 66 на 67 точки. Steve Wiesfeld даваше битката на Kovalev след седем кръга - 68 на 65 точки.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес