Зареждане

Тони Томпсън е новият противник на Кобрата

Тони Томпсън е новият противник на Кобрата
Публикувано на: Юли 21, 2013 в 10:07 ч
Източник: Gong.bg
Новият противник на Кубрат Пулев почти сигурно се казва Тони Томпсън, стана ясно след последните разкрития около тайнствената среща на българина.

Преди броени дни промоутърите на Кобрата от "Зауерланд" заявиха, че са подписали договор с новия съперник на Кобрата, който трябва да бъде обявен официално в понеделник. Самият Томпсън пък не отрече пред БГНЕС да се бие с Пулев. "Не знам. Ще трябва да изчакате и да видите", бяха думите на 41-годишният боксьор. Последните разкрития на американеца с прякор Тигъра обаче клонят сериозно към сигурен мач с Кобрата. Преди няколко дни в интервю с "BoxingScene" Томпсън заяви, че е готов във всеки един момент да излезе срещу лидер на някоя от ранглистите на различните федерации. Именно такъв е Кобрата, а другото голямо желание на Тигъра, споделено в интервюто, е за трети мач с Владимир Кличко, след като загуби предишните два. Именно това би му донесла и евентуална победа над Кобрата.

Междувременно чичото на Тайсън Фюри, Питър, бе на път да отмъкне Томпсън, след като го предизвика да се бие със сина му Хюи. Ветеранът след малко увещаване се нави да чуе офертата на лагера на британците за мач, но новината, която Питър Фюри съобщи след това насочи още повече нещата към двубой Пулев - Томпсън. Треньорът на двамата таланти Фюри заяви, че е направил добро предложение на американеца, но той вече имал по-добро такова за друга среща, която била по-изгодна финансово и в посока шанс за титла. "Зауерланд" вече разкриха, че са предложили 6-цифрена сума на предишната си цел за мач с Пулев - Брайънт Дженингс. Той в крайна сметка отказа, но вероятно същите тези пари са били предложени на Томпсън, тъй като Кобрата отдавна няма мач и немците по всякакъв начин се опитват час по-скоро да му намерят противник. Желанието на Тигъра е да се бие в следващите 2-3 месеца, което значи, че има сериозна вероятност да се изправи срещу Кобрата в края на август. Планове за двубой тогава крои самият Пулев. Другият вариант за съперник на българина Джонатан Банкс надали би се навил да изостави подготовката на Владимир Кличко, когото тренира в момента. Украинецът има много важен мач с Александър Поветкин в сблъсък на двама шампиони през октомври. /БГНЕС

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес