Зареждане

Томи Фюри победи Даниел Бочиански и предизвика Джейк Пол

Томи Фюри победи Даниел Бочиански и предизвика Джейк Пол
Публикувано на: Април 23, 2022 в 22:15 ч
Британската звезда в бокса Томи Фюри (8-0, 4 KO) запази непобедения си статут на ринга. Фюри се изправи срещу Даниел Бочиански на галавечерта в Лондон на стадион Уембли.
 
Томи беше много по-добър от своя съперник и го точкуваше със своя джаб. Фюри впечатли със солидна работа с краката. 22-годишният Фюри изнесе лекция на Бочиански, който се оказа доста корав и не се отказа. В петия рунд Томи прати Даниел нa земята след дясно кроше.

Бочиански успя да се изправи и да изкара до края на 6-тия и последен рунд. Така битката стигна до решение, което съвсем очаквано беше единодушно за Томи Фюри - (60-54).

"Джейк Пол, ще ти прекратя кариерата. Ти си неудачник и не си добър в бокса. Нека си уредим среща на ринга. Ако го искаш, то аз съм тук. 

Подписвай договора, задник. Нека разрешим тази вражда", сподели Фюри след победата си.

С тази победа Томи вече е с рекорд 8-0 на ринга, като 4 от срещите му приключват с нокаут.

Джейк Пол не забави със своя отговор и коментира победата на Томи по следния начин:

"Томи Фюри, поздравления, че победи боец с рекорд 10-1 в бокса. Този стадион беше празен. Стадионите на моите битки са пълни с фенове. На никой не му пука за битките на Фюри. 

Бие се в родината си, а стадиона е празен. Нека видим какво ще стане в битката на Андерсон Силва", сподели Пол пред Ариел Хелуани.

Томи и Пол трябваше да се бият миналата година, но тогава Фюри се оттегли.













Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес