Зареждане

Терънс Крауфорд отказа битка с Енис, има интерес към Канело и Спенс

Терънс Крауфорд отказа битка с Енис, има интерес към Канело и Спенс
Публикувано на: Ноември 29, 2023 в 15:00 ч
Терънс Крауфорд е в застой и се опитва да определи следващите стъпки в кариерата си, която е вписана в Залата на славата. 

Роденият в Небраска Крауфорд е след победа с нокаут срещу Ерол Спенс младши през юли, която го направи безспорен шампион в полусредна категория.

Двубоят имаше клауза за реванш, която оттогава е активирана, но все още не е ясно кога ще се състои събитието. Тъй като Showtime Sports напуска бокса в края на годината, Premier Boxing Champions ще трябва да намери нов партньор за излъчване или стрийминг, който да организира двубоя.

В разгара на съгласуването на продължението IBF лиши Крауфорд от титлата му по-рано този месец и издигна за свой шампион непобедения възходящ Джарон Енис.

36-годишният Крауфорд (40-0, 31 нокаута) иска да увеличи максимално възможностите си за печелене на пари и потенциала си и не вижда бъдещ двубой с Енис, който да подплати подобаващо портфейла му. 

"Джарон е на едно място, а аз съм на друго. В момента търся мегасблъсъци, а точно сега това не е мегасблъсък", заяви Крауфорд. "Това е моята гледна точка по въпроса. Искам да се бия с момчета като Канело Алварес. Това е почти всичко, човече, и реванш със Спенс, и това е всичко. С това приключвам."


Кроуфорд остана категоричен, че би се изкачил горната категория, за да има възможност да се сблъска с Алварес. 

"Човече, това би било прекрасно. Определено би било чудесно", каза Крауфорд .

Крауфорд също така коментира възможността да се изправи срещу Джермал Чарло, бившия безспорен шампион, който вече няма две от четирите титли, които някога притежаваше, поради семантиката на санкциониращите органи

Първоначално Крауфорд беше примамван да се изправи срещу Чарло заради възможността да стане безспорен шампион в три дивизии. 

"Чарло не е мегасблъсък. Последното му представяне срещу Алварес не беше страхотно", каза Крауфорд .

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес