Зареждане

Tenshin Nasukawa: Подцених Floyd Mayweather

Tenshin Nasukawa: Подцених Floyd Mayweather
Публикувано на: Януари 2, 2019 в 12:22 ч
Floyd Mayweather успя да унижи една от най-големите надежди на бойните спортове в Япония в лицето на Tenshin Nasukawa, който беше уверен, че ще се представо по-добре от Conor McGregor и дори мечтаеше за нокаут над Floyd. Днес Nasukawa реши да пусне ново изявление след загубата и сподели, че не приел насериозно легендарния непобеден боксьор:



Работих здраво с големи мечти в бойните спортове. Карате, кикбокс, бокс и ММА. Когато за първи път ми предложиха тази оферта веднага я приех. Мислех си, че това е възможност, която идва веднъж в живота, но имаше значителна разлика в постиженията и категориите. Аз почувствах, че не трябва да бягам, а да се изправя пред това предизвикателство. Дните след обявяването на битката бяха страхотни, но се притеснявах и мислих за доста неща. В края на краищата бях приключен, но не съжалявам. 

Разочарован съм от себе си, защото можех да се представя по-добре. Ще приема този факт и ще продължа да приемам всякакви предизвикателства. Разбрах, че не работих достатъчно здраво, за да получа тази възможност. Ще използвам тази загуба, за да се подобря и да продължа напред тази година. 

Въпреки всичко, което се случи в тази битка разбрах наистина колко добър е Mayweather. Аз бях този, който го подцени. Обещавам ви, че ще стигна до това ниво. Може да отмене време, но ви мога да ме подкрепите. Благодаря на всички, които работиха здраво, за да организират тази битка. Благодаря и на вас г-н Mayweather.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес