Зареждане

Teddy Atlas: Бокса има нужда от диктатор като Dana White

Teddy Atlas: Бокса има нужда от диктатор като Dana White
Публикувано на: Март 13, 2019 в 00:00 ч
Легендарния боксов треньор и анализатор Teddy Atlas смята, че бокса има нужда от диктатор, за да се промени. Atlas твърди, че бокса трябва да стане като UFC, за да може най-добрите боксьори да се бият един срещу друг. Той не е доволен от грозната политика и корупция в бокса и предлага да се взима пример от най-голямата ММА организация:



Искате бокса да се промени ? Ще ви кажа как ще се промени. Направете бокса като UFC. Вземете Dana White, защото той е диктатор. Обикновено диктаторите не са добри. Понякога обаче в определени ситуации те може да са полезни. Мисля, че всичките успехи, които постигнаха от UFC, бяха заради това, че те си имат диктатор. 

Всички правила той ги създава. Има един човек, който създава правилата. Предлага ти се шанс да се биеш, или си аут. И знаеш ли какво? Ето защо той е развил този спорт. И затова той продължава да го развива. Той винаги може да организира конкурентни битки. Просто искаш най-добрите битки. Това искат феновете. Просто посочвам, че той може да го направи, защото е диктатор. И това е.










Съгласни ли сте с Teddy ? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес