Зареждане

Тайсън Фюри предизвика шампиона в тежка категория на WWE

Тайсън Фюри предизвика шампиона в тежка категория на WWE
Публикувано на: Август 31, 2020 в 05:00 ч
Тайсън Фюри е готов да се върнe на ринга и да участва на събития в кеча под банера на WWE. Шампиона в тежка категория на WBC изкара солиден хонорар от изявите си в кеча, където мери сили с Броун Строуман. Фюри направи няколко участия миналата година, които му докараха 15 милиона долара и сега се е прицелил в ново голямо име на WWE.

В своя акаунт в социалните мрежи Тайсън отправи предизвикателство към 35-годишният Дрю Макинтайър, който е шампион в тежка категория на организацията. Ето какво му каза Фюри в своето видео обръщение:

Пътувам към къщи с влака след дълъг уикенд. Мисля си за хората, които искам да ударя в лицето. Първия, който ми идва на ум е голямо момче на име Дрю Макинтайър. С удоволствие ще те ударя в лицето. Това е официално предизвикателство към шампиона в тежка категория на WWE. Вече се справих със Строуман и ще направя същото с теб. 

Фюри очаква трета битка с Дионтей Уайлдър, която трябва да се проведе в края на годината. Той е свободен в следващите месеци и явно иска да изкара някой лев в кеча.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес