Зареждане

Тайсън Фюри: Пенсия ли ? Ще се бия с Усик, Джошуа и Нгану

Тайсън Фюри: Пенсия ли ? Ще се бия с Усик, Джошуа и Нгану
Публикувано на: Февруари 8, 2024 в 02:00 ч
На Тайсън Фюри му писна от постоянните спекулации и негативни слухове по негов адрес. Той твърдо отхвърли слуховете, че трябва да се откаже от бокса, или че самият той обмисля да се откаже.

Фюри, известен още като "Циганския крал", е известен с нефилтрираните си изявления и този път не е по-различно. Той сподели ясно послание чрез социалните медии за всеки, който се съмнява в бъдещето му в света на бокса. Фюри, който в момента е в най-добрата форма в живота си, има големи планове за бъдещето.

Той няма намерение да се оттегля от спорта, на който дължи толкова много. Напротив, Фюри има амбициозен график, който несъмнено ще разтърси света на бокса.

"За всеки, който ми каже да спра или си мисли, че ще спра, добре, забравете, идиоти. Продължавам да чувам приказки, че трябва да се оттегля или скоро ще се оттегля. Никъде няма да ходя. 

Ще направя 2 битки с Усик. След това ще се бия с Антъни Джошуа. Може да се бием веднъж, но може и два пъти, ако го иска. След това ще се бия с Нгану. Това е само началото. Чакат ме 5 битки. Никъде няма да ходя.", каза Фюри в социалните мрежи.

Фюри трябваше да се бие с Усик на 17-ти февруари в Рияд. За съжаление той се контузи и отпадна от битката. Сега срещата им е преместена за май в Рияд. Ще успее ли Фюри да стане безспорен шампион ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес