Зареждане

Тайсън Фюри нокаутира тежко Уайт и загатна за оттегляне

Тайсън Фюри нокаутира тежко Уайт и загатна за оттегляне
Публикувано на: Април 24, 2022 в 00:31 ч
Живата легенда в бокса Тайсън Фюри показа за пореден път, че е най-добрият в момента. Шампионът в тежка категория на WBC премери сили с Дилиън Уайт на галавечерта в Лондон на стадион Уембли. Битката им продължи до 6-тия рунд, в който Фюри нокаутира тежко Уайт и защити титлата си. През цялото време Фюри беше по-добрият на ринга и не даде никакви шансове на Уайт.

В началото Уайт изненадва и залага на обратен гард. Финтове от двамата и размяна на удари в тялото. Десен прав от шампиона, който опитва още един, но не намира целта. Уайт опитва десен и поема такъв от Фюри. Десен прав от Фюри и край на рунда. 10-9 в полза на Фюри

Във втория рунд Фюри излезе с обратен гард. Уайт опитва оувърхенд, но не намира целта. Фюри контролира дистанцията. Десен в тялото от страна на Уайт. Фюри вкарва комбинация, след което влизат в клинч. Ляв от Фюри и нов клинч. Размяна на джабове и ляв от Фюри. Уайт замахва като луд в клинча, но не постига резултат. 10-9 за Фюри

В третия рунд Уайт потърси клинча, след което вкара удар в тялото. Фюри отвърна с комбинация, същото получи и от Уайт. Кроше, джаб и ново кроше в тялото за Фюри. Двамата влизат в нов клинч. Фюри продължава да диктува дистанцията. Размяна на комбинации и край на рунда. Фюри печели и този рунд с 10-9.

В четвъртия рунд Фюри започва с десен. Уайт опитва комбинация, но Фюри търси клинч, където си сблъскват главите. В резултат на това се отваря аркада на Уайт. Комбинация от Фюри и ляв от Уайт. Нова комбинация от Фюри, след което и джаб. Десен в тялото то Уайт и нов клинч. Двамата си разменят удари в задната част на главата и вбесяват рефера, който едвам ги разтървава, за да ги предупреди. 10-9 за Фюри.

В петия рунд Уайт изглежда агресивен. Размяна на удари в тялото. Уайт просто не прави достатъчно. Комбинация от Фюри и размяна на крошета в центъра. Разликата в скоростта на двамата е огромна. Нов рунд с 10-9 за Фюри.

В шестия рунд Фюри продължава да е по-добрият. Уайт опитва десен, но пропуска. Клинч, след което следват удари от Фюри. Размяна на удари в тялото. Двамата се срещат в центъра и Уайт тръгва напред, но Фюри го посреща със светкавичен ъперкът. Уайт пада в тежък нокдаун, но успява да се изправи. Дилиън твърди, че може да продължи, но краката не го държат и рефера слага край.

С тази победа Фюри защити титлата си за втори път и увеличи статистиката си на 32-0-1 в бокса. Той загатна за оттегляне от бокса, но не беше категоричен, че ще го направи. Фюри разкри, че обещал на съпругата си да се оттегли още след трилогията с Дионтей Уайлдър.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес