Зареждане

Тайсън Фюри иска битка с Усик, а не с Дилиън Уайт

Тайсън Фюри иска битка с Усик, а не с Дилиън Уайт
Публикувано на: Ноември 18, 2021 в 03:00 ч
Шампионът в тежка категория на WBC Тайсън Фюри иска да направи мач за обединяване на всички титли с Александър Усик. Непобедената звезда от Украйна държи титлите на WBA (Super), IBF, WBO и IBO. В момента Усик се готви за реванш с Антъни Джошуа, който е планиран за март 2022 година.

Фюри от своя страна очакваше битка с Дилиън Уайт, но той стартирал процедура срещу WBC. За съжаление на Уайт от WBC отказали да го направят задължителен претендент за Фюри и така шампиона може да избира своя следващ съперник.

В интервю за медиите в САЩ Боб Аръм, който е мениджър на Фюри сподели следното:

Хората на Дилиън Уайт започнаха процедура срещу WBC. Уайт няма как да получи шанс за титлата, докато се води делото. Напълно възможно е Фюри да трябва да се бие с Уайт. Ще видим как ще стане.  Алтернативно, Джошуа решава да не се бие с Усик. Тогава бихме искали ние да се бием с Усик. 

По този начин веднъж завинаги ще има обединителен мач за титлите в тежка категория. Тогава Джошуа може да се изправи срещу безспорния шампион. Това би искал Тайсън. Аз го представлявам. Ако Тайсън и Усик искат да се бият, тогава аз ще помогна да организираме битката. 

Какво следва за Фюри ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес