Зареждане

Тайрон Спонг ще се боксира с Анди Руис в Triller през юли

Тайрон Спонг ще се боксира с Анди Руис в Triller през юли
Публикувано на: Април 15, 2022 в 02:00 ч
Triller Fight Club обявиха голям сблъсък в тежка категория, който ще оглави предстоящото им PPV събитие.

Организацията изправят един срещу друг бившия шампион в бокса Анди Руис срещу бившия шампион в кикбокса Тайрон Спонг. Двамата ще се бият в 10 рунда на събитие, което Triller ще проведат на 16-ти юли в Plaza de Toros в Мексико Сити, Мексико.

Спонг е легенда в бойните спортове и има битки в ММА, бокса и кикбокса. За последно го видяхме в действие в края на януари тази година. Той се завърна в ММА и загуби с нокаут от Сергей Харитонов в ММА лигата на Хабиб Нурмагомедов.

Сега 36-годишният Спонг се завръща на боксовия ринг, където за последно спечели победа с нокаут над Джейсън Минда през август 2019 година. В бокса Тайрон е с рекорд 14-0 и печели 13 от срещите си с нокаут. В 8 от своите битки на ринга в бокса Спонг печели в първия рунд.

Руис от своя страна е с рекорд 34-2 в бокса и за последно победи Ареола през май 2021 година. Анди печели 22 от битките си с нокаут и не е падал с нокаут в кариерата си.

През 2019 година Руис шокира света, след като прие битка с кратко предизвестие срещу Антъни Джошуа и спечели с нокаут в 7-мия рунд. Анди беше аутсайдер в битката и поднесе една от най-големите изненади в историята. Руис пада само от Джошуа в последните си 6 битки на ринга.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес