Зареждане

Тайрън Уудли в преговори за боксова битка с Мани Пакиао: Ще се бием ли или какво!?

Тайрън Уудли в преговори за боксова битка с Мани Пакиао: Ще се бием ли или какво!?
Публикувано на: Март 28, 2024 в 07:26 ч
Бившият шампион на UFC Тайрън Уудли се надява да се изправи срещу Мани Пакиао в боксов мач по-късно тази година.

"The Chosen" имаше го караше леко през последните няколко години. Тайрън Уудли беше известен с това, че беше освободен от UFC през 2021 г., след като претърпя четири поредни загуби. Бързо той навлезе на влиятелната боксова сцена и се изправи срещу Джейк Пол през август същата година. В първия им двубой "The Problem Child" взе победа с разделено решение след осем рунда.

По-късно същата година през декември двамата се биха в реванш. Този път обаче боксовият мач не беше толкова оспорван. След пет неубедителни рунда Тайрън Уудли беше брутално нокаутиран от Пол в един от най-гледаните моменти на годината. Оттогава бившият шампион на UFC не се е състезавал.

Това обаче може скоро да се промени. В Instagram Тайрън Уудли твърди, че води разговори за боксов мач с великия Мани Пакиао. Подобно на ММА боеца, "PacMan" не се е състезавал от загубата с единодушно решение през 2021 г. През август същата година Пакяо претърпя поражение срещу  Йорденис Угас.

След загубата Мани Пакяо обяви, че се оттегля от бокса. Боксьорът обаче разкри плановете си да се завърне на ринга по-късно тази година. Пакяо призова за двубои с такива като Райън Гарсия, Гервонта Дейвис и Конър Макгрегър. Вместо това обаче той може да се изправи срещу Тайрън Уудли. Е, ако двамата успеят да се договорят.

"Мани Пакиао, от два месеца се размотаваме с тези номерца. Ще се бием или какво!? Държиш се като Флойд Мейуедър и KSI!" - гласеше по-рано днес надписът на публикацията на Уудли в Instagram.

Към момента Пакиао не е отговорил на коментарите на Уудли. Въпреки това не е трудно да се повярва, че двамата са водили разговори за потенциален боксов мач. След коментарите на Пакяо за излизането му в пенсия той беше спряган за двубой с много потенциални противници.

Изглежда обаче, че Мани Пакяо се е отказал от потенциален двубой с Тайрън Уудли. През последните седмици бившият шампион по бокс е свързван с двубой с изгряващия Конър Бен. Двамата дори се изправиха лице в лице в Саудитска Арабия по-рано този месец, по време на претеглянето на Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану.

Какво мислите за тази новина? Искате ли да видите боксов мач между Тайрън Уудли и Мани Пакиао?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес