Зареждане

Тайрън Уудли: Планирам нокаут над Джейк Пол

Тайрън Уудли: Планирам нокаут над Джейк Пол
Публикувано на: Юли 26, 2021 в 14:00 ч
Тайрън Уудли дава всичко от себе си в подготовката за битката с Джейк Пол. Бившия шампион на UFC в полусредна категория смята да нокаутира звездата от YouTube и да отсрами ММА.

През април Пол успя да нокаутира Бен Аскрен в първия рунд и се подигра с ММА бойците, които не спряха да го предизвикват. В крайна сметка Уудли извади късмет и сега ще се бие срещу Пол в края на другия месец в Кливланд.

Пол има 3 победи с нокаут в бокса и смята, че неговата младост ще е ключ към победата. Джейк е категоричен, че ще успее да победи Уудли, който вече е стар и наскоро го уволниха от UFC.

 В последните няколко години Тайрън се представяше трагично в клетката и навърза серия от загуби. Сега обаче той може да се реваншира на феновете и да нокаутира Пол. В интервю за TMZ Уудли сподели следното за боксовия мач:

Обзаложих се с Пол, защото вярвам, че ще го победя. Нямам никакви планове да си направя татус, в който да пише, че обичам Джейк Пол. Той няма какво да губи в тази битка. Няма да го критикуват, ако загуби от мен, защото съм бивш шампион на UFC. 

Планирам да нокаутирам Джейк Пол. Чувствам, че всички мои тренировки са, за да дам на феновете насилие. Всички искат да дам прогноза за рунда, в който ще има нокаут. Няма как да знаем какво ще закусваме утре. Той иска да ми каже в кой рунд ще ме нокаутира ? 

Не, аз ще го нокаутирам. Вероятно това ще бъде битката, в която изкарвам най-много пари. След тази битка отново ще се боксирам. Планирам да му сритам задника. 

Кой ще победи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес