Зареждане

Табаков след победата с нокаут: Имаш ли договор с BKFC, трябва да дадеш всичко от себе си

Табаков след победата с нокаут: Имаш ли договор с BKFC, трябва да дадеш всичко от себе си
Публикувано на: Март 24, 2024 в 07:33 ч
Станой Табаков направи невероятно завръщане към битките при участието си в боевете с голи ръце BKFC 58 на 22-ри март в "Арена София".

"Кобрата" посрещна чешкия боец Петр Беранек и завърши битката нокаутирайки опонента си с тежка дясна балтия.

Вижте също: Беранек след BKFC: Изобщо не видях удара на Станой, събудих се на пода

Двукратният вице-шамион и европейски по самбо, сподели радостта си от победата пред MMA.BG:

"Чувството да се състезаваш на този правилник е неописуемо. Адреналинът е много голям. Близко е до уличните битки заради голите ръце. Трябва да се знае, че всеки удар, който влезе може да приключи мача и трябва много добра подготовка за този вид игра."


За Табаков това бе първи двубой с голи ръце след 14 години кариера в професионалния ММА, както и първи двубой за българина за толкова престижна организация като BKFC.

"Мотивацията да се биеш в такава верига като BKFC е още по-голяма. Това е най-популярната верига в света. Човек щом има договр с тази верига няма право да губи и да се отказва и трябва да даде всичко от себе си.

За този мач се подготвих много добре, тренирах изцяло само бокс в Лас Вегас и съм много доволен и благодарен на моите треньори. Имах стратегия и я следвах."Кратки видеоклипове от бойната галавечер BKFC 58 може да видите в Instagram профила на MMA.BG.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес