Зареждане

Stiverne: Приключвам рано с Povetkin, след това идва Wilder

Stiverne: Приключвам рано с Povetkin, след това идва Wilder
Публикувано на: Декември 13, 2016 в 11:26 ч
 
Бившият световен шампион в тежка категория Bermane Stiverne се изправя срещу Alexander Povetkin на 17 декември в Екатеринбург, Русия.


Двубоят е елиминационен за излъчване на претендент за титлата във версия WBC, която е в притежание на Deontay Wilder - човекът, срещу когото Stiverne зауби пояса си.

Stiverne разкри, че планира да приключи рано срещата с руснака, а след това да насочи вниманието си към “Bronze Bomber”. Той обаче посочи, че се е подготвил физически и за продължителен мач.

“Работих върху издръжливостта си. Трябваше да налея още гориво в резервоара си. Мисля, че се получи. С моите треньори изпълнихме плана си. Сега имам достатъчно сила за 12 рунда. Но както казах и преди, не планирам да се бия 12 рунда. Смятам да приключа мача рано. Зная, че Povetkin е талантлив боксьор и че трябва да бъда готов за всичко”.

"Имам една голяма цел - да се кача отново на ринга срещу Wilder. Дори не ме интересува чак толкова титлата, просто искам още един мач с него. Все още не мога да приема загубата ми от него. Бях извън форма, но в реванша ще съм му подготвил нещо. Сега целта ми е да победя Povetkin, като мисля единствено за този мач. Прелетях през цялото земно кълбо и не съм дошъл, за да загубя”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес