Зареждане

Станимира Петрова за MMA.BG: В трудни моменти се сещам за радостта на феновете ми при победа

Станимира Петрова за MMA.BG: В трудни моменти се сещам за радостта на феновете ми при победа
Публикувано на: Февруари 28, 2018 в 09:28 ч

Една от най-големите звезди при жените в българския бокс, Станимира Петрова спечели титлата в категория до 57-килограма на престижния турнир "Странджа", който се проведе през изминалата седмица в София.

Станимира бе безупречна и доминира с 5:0 съдийски гласа на финала срещу италианката Ирма Теста.

Ето как описа емоциите си българската боксьорка по време на турнира, специално за MMA.BG
 
"Това беше едно страхотно преживяване. Обичам да играя пред българска публика и да я радвам. За мен това е 4-та поредна титла от турнир "Странджа", което ме прави изключително щастлива."
 

 
Въпреки огромния успех, почивката няма да е дълга, тъй като следавщата голяма цел на шампионката е едва след два месеца.
 
"Месец май ни предстои Европейско първенство в Полша, което ще е квалификация за Световното първенство през месец ноември в Индия."

Ясно е, че за да стигнеш на подобно ниво в спорта, той не трябва да е просто твоя работа, а твоя страст и да се превърне в част от живота ти. Именно такъв е погледа на Станимира към любимото и занимание.
 
"За мен бокса е страхотен спорт, той е изкуство. Той е моят живот."

Всеки спортист се изправя в трудни моменти и то не само на ринга. Станимира ни издава каква е мотивацията ѝ, която и помага да продължи в моментите, когато нещата не се случват по план.
 
"Мотивират ме българските фенове и радостта им в очите след мои победи. В трудни моменти се сещам за тях."
 

 
Състезателката на варненския боксов клуб "Ивайло Маринов" се радва, че бойните спортове са отново в подем у нас. Станимира е световна и европейска шампионка и знае колко тежък е пътя до върха, но знае и че няма невъзможни неща, за човек, който е решил да постигне целите си. Това е и посланието ѝ към аудиторията на MMA.BG
 
"Щастлива съм от факта, че толкова много хора са в спортните зали. А за тези които искат да превърнат хобито си в професионално занимание - Вярвайте в себе си и никога не се отказвайте! Няма невъзможни неща!"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес