Зареждане

Спас Генов предизвика Григор Саруханян: Бокса не е за некадърници!

Спас Генов предизвика Григор Саруханян: Бокса не е за некадърници!
Публикувано на: Август 30, 2021 в 12:00 ч
Боксьорът Спас Генов предизвика в социалните мрежи един от най-атрактивните български боксьори в момента - Григор Саруханян.

Генов, който допреди години беше в националния отбор на България и спечели сребро на Европейското през 2006-та, премина при професионалистите, където има 12 победи.

В момента той живее в Германия и се бие предимно там. Последната му битка бе през 2019-та в Пловдив, когато победи Леван Шоня със съдийско решение.


Следващата му битка е планирана за декември и Генов иска да си подсигури не кой да е противник, а именно Григор Саруханян.

"Ще участвам в гала вечер през месец декември в София и този път се моля, големият Aрменски “талант” и голям боксьор да събере смелост и да направи мач срещу мен.

Моля те АРМЕНЧЕ, не се страхувай, излез! Аз няма да тренирам до тогава, имам си бизнес и си го гоня. То бива, бива страх, ама това вече… не е присъщо за боксьор.

Ако се престраши все пак и реши да се бие, ще потренирам преди това една седмица, ще пийна една бира и ще се кача да му отвинтя тиквата. Да го накажа, че изобщо се е осмелил да си помисли дори, че може да играе бокс с мен!

Бокса е велик спорт, не е за некадърници!"

Саруханян от своя страна е доста по-активен напоследък. Само за 2021-ва той има 3 битки, последната от които бе в MAX FIGHT на 2-ри август и завърши с победа. Общата му статистика е 14-5.


34-годишният арменец не се забави с отговора си и се закани срещата им да бъде последна за Генов:

"Моето МОМИЧЕ от Бургас, преди да достигнеш до мач с мен ще е добре да направиш някоя победа, че в boxrec не съществуваш.

Нямам търпение да дойде този мач, за да може след него да те пратя в пенсия."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес