Зареждане

Сонен: Пол направи голяма грешка с реванша срещу Уудли

Сонен: Пол направи голяма грешка с реванша срещу Уудли
Публикувано на: Декември 8, 2021 в 08:51 ч
Чаел Сонен смята, че Джейк Пол допуска огромна грешка, като дава реванш на Тайрън Уудли.

Пол трябваше да се оглави събитие на Showtime на 18-ти декември срещу боксьора Томи Фюри. Той обаче се оттегли заради травма и Уудли зае неговото място.

"Това е голяма грешка в кариерата на Пол," сподели Сонен. "Абсолютно, без никакво съмнение, това е най-големият риск, който може да се поеме. Уудли тренира през цялото време и на Пол ще м е трудно. Той излиза в двубой срещу негов заклет враг, който има огромна мотивация за победа и реванш, а Джейк изобщо не е мислил за него."

Уудли загуби със съдийско решение от Пол тази година и направи всичко възможно за да стигне до реванш - дори се татуира по този повод.

"Джейк иска да излезе, защото следва златното правило на шоубизнеса, че шоуто трябва да продължи. Така че като ви казвам, че това е голяма грешка за Джейк, съм прав, но в същото време причината, поради която той иска да направи тази грешка, го прави достоен за уважение. Не е нужно да побеждава Уудли - той вече го направи. Сега трябва просто да се покаже и да помогне на останалите битки от файткартата, които също разчитат на хонорарите си от събитието.

Събитието няма да е същото без него. Showtime са поели целия риск да организират битка и да го поканят като главно събитие. Повярвали са в него и той е достоен за уважение, за това че не отказва битката, а остава да се бие.

Той дори излезе стъпка напред, като предложи на Тайрън Уудли допълнително 500 000 долара, ако успее да го нокаутира."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес