Зареждане

Сонен: Пол направи голяма грешка с реванша срещу Уудли

Сонен: Пол направи голяма грешка с реванша срещу Уудли
Публикувано на: Декември 8, 2021 в 08:51 ч
Чаел Сонен смята, че Джейк Пол допуска огромна грешка, като дава реванш на Тайрън Уудли.

Пол трябваше да се оглави събитие на Showtime на 18-ти декември срещу боксьора Томи Фюри. Той обаче се оттегли заради травма и Уудли зае неговото място.

"Това е голяма грешка в кариерата на Пол," сподели Сонен. "Абсолютно, без никакво съмнение, това е най-големият риск, който може да се поеме. Уудли тренира през цялото време и на Пол ще м е трудно. Той излиза в двубой срещу негов заклет враг, който има огромна мотивация за победа и реванш, а Джейк изобщо не е мислил за него."

Уудли загуби със съдийско решение от Пол тази година и направи всичко възможно за да стигне до реванш - дори се татуира по този повод.

"Джейк иска да излезе, защото следва златното правило на шоубизнеса, че шоуто трябва да продължи. Така че като ви казвам, че това е голяма грешка за Джейк, съм прав, но в същото време причината, поради която той иска да направи тази грешка, го прави достоен за уважение. Не е нужно да побеждава Уудли - той вече го направи. Сега трябва просто да се покаже и да помогне на останалите битки от файткартата, които също разчитат на хонорарите си от събитието.

Събитието няма да е същото без него. Showtime са поели целия риск да организират битка и да го поканят като главно събитие. Повярвали са в него и той е достоен за уважение, за това че не отказва битката, а остава да се бие.

Той дори излезе стъпка напред, като предложи на Тайрън Уудли допълнително 500 000 долара, ако успее да го нокаутира."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес