Зареждане

Шакур Стивънсън е готов да работи с Mayweather Promotions

Шакур Стивънсън е готов да работи с Mayweather Promotions
Публикувано на: Юли 10, 2024 в 20:40 ч
Шакур Стивънсън вече е свободен агент след последния си двубой с бившия си промоутър Top Rank Inc. в събота - единодушно решение в 12 рунда над Артьом Арутюнян в родния му град Нюарк, Ню Джърси .

Стивънсън даде да се разбере, че ще проучи всички възможности, тъй като изрази недоволство от Top Rank по време на подготовката на предишния си двубой.

Един от възможните кандидати е Флойд Мейуедър, боксьор от Залата на славата, който ръководи Mayweather Promotions.

27-годишният Стивънсън (22-0, 10 нокаута) от Нюарк, Ню Джърси, след неотдавнашната си победа публикува снимка в социалните си мрежи, която изглеждаше като FaceTime разговор с Мейуедър.

"Това е опция, със сигурност", каза Стивънсън. "Изпитвам само уважение към Флойд.

"В края на краищата не бих имал нищо против да работя с Флойд, стига да има смисъл и това да е нещо като партньорство", каза Стивънсън. "Оценявам Флойд."

Стивънсън спомена, че Мейуедър се е свързвал с него и му е предлагал съвети, въпреки че не е подписал договор с неговата промоутърска организация. 

"Дори след този бой той ми се обади и ми каза малки неща, които съм можел да направя по-добре", продължи Стивънсън.

Стивънсън е бил критикуван за предишните си представяния срещу Арутюнян и Едвин Де Лос Сантос, че не е бил атрактивен. Критиката го накара да се нахвърли чрез социалните мрежи както върху специалистите, така и върху потребителите на социалните мрежи. Критиката е подобна на тази, която Мейуедър чуваше по време на най-добрите си дни, когато хората се подиграваха на някои негови излизания и изпълнения.

Стивънсън също така отбеляза, че Мейуедър обикновено не посещава събития на Top Rank.

"Флойд дойде на събитие на Top Rank заради мен", каза Стивънсън.

Битката също така добавя малко драматизъм за супер двубоя, за който феновете копнеят. Мейуедър и неговото бивше протеже Гервонта Дейвис са в противоречие, като се имат предвид някои спорни постове, които те отправиха един към друг. Феновете искат да видят Стивънсън срещу Дейвис - това е желана битка, а с добавянето на Мейуедър към сюжета, това може да повиши нивото на събитието.

"Преди той и Танк да се скарат, ние сме били там, където сме с него", каза Стивънсън. "Седяхме в Girl Collection [стриптийз клубът на Флойд Мейуедър] в 3, 4, 5, 6 часа сутринта и си говорехме за бокс."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес