Зареждане

Sanchez: Canelo ще изгуби славата си, ако не задоволи феновете

Sanchez: Canelo ще изгуби славата си, ако не задоволи феновете
Публикувано на: Септември 5, 2018 в 11:41 ч
Abel Sanchez вижда 15-ти септември като възможност за Canelo Alvarez да се пречисти след всичко станало до момента.

Треньорът на Gennady Golovkin очевидно се надява Alvarez да загуби реванша, но дори и Golovkin да го надвие, Sanchez все пак вярва, че мексиканската звезда може да изчисти името си, ако се бие по начин, който да задоволи феновете - нещо, което не се случи по време на предната им битка, която се проведе миналата година.

28-годишният Alvarez (49-1-2, 34KO) на няколко пъти обещава вече да играе по-добре срещу Golovkin (38-0-1, 34KO) на предстоящия им реванш. Той обаче е и малко обиден на всички, които смятат, че е бягал по време на първата им битка.

Бившият шампион в средна категория смята, че се е бил достойно срещу Golovkin. Въпреки това, Alvarez отнесе сериозна критика за стратегията от първата среща, както и за двата неуспешни допинг теста от февруари, които доведоха до 6-месечното му отстраняване и отменянето на реванша, насрочен за 5-ти май.

"Мисля, че ще има шанс да изчисти името си в очите на феновете. Към момента Gennady и други боксьори печелят фенове на негов гръб. Щом феновете следят спорта и продължават да ни подкрепят, Gennady ще си свърши работата. Canelo ще опита също да се представи на ниво, защото усеща, че му е необходимо."

"Може би в бъдещето Canelo ще изгуби популярността си, ако не се справи добре този добре пред феновете. Има дълг не само към себе си, но и към своите хора - да докаже, че всичко, което говори е истина. И ако успее, хората ще му се радват, без значение дали е спечелил или не. Хората ще му се радват, защото е подходил по специфичен начин към двубоя."

36-годишният Golovkin за момента е фаворит в предстоящата битка, в която ще бъдат заложени WBA, WBC и IBO титлите в средна категория на Golovkin.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес