Зареждане

Roy Jones не смята, че Mayweather - McGregor ще навреди на бокса

Roy Jones не смята, че Mayweather - McGregor ще навреди на бокса
Публикувано на: Март 13, 2017 в 09:39 ч
 
Легендата Roy Jones сподели мнение, че евентуален мач между Floyd Mayweather и Conor McGregor няма да бъде нещо лошо за бокса.


Мнозина смятат, че подобен двубой е безмислен, имайки предвид, че надали Conor ще има каквито и да е шансове в боксов мач с Floyd. И е ясно, че всичко се прави най-вече заради пари.

Roy Jones обаче смята, че един подобен кросоувър мач между ММА боец и боксьор не е лоша идея.

“ММА момчетата са добри, те са наистина страхотни пичове, но не виждам как McGregor ще победи майстор в бокса, какъвто е Mayweather. Той е човек, който ще даде всичко от себе си и ще се опита да спечели, но ще му бъде трудно.”

“Не виждам как подобен мач би се отразил негативно на бокса. Освен ако Conor не изкара късмет и не вземе да нокаутира Floyd. В противен случай, не виждам как репутацията на бокса може да пострада. Всъщност, това дори ще привлече още повече внимание към спорта. Ще има повече приходи за бокса и ММА от всичко друго, случвало се някога. Как това може да нарани спорта?”

“Повечето хора вече забравиха за Mayweather - Pacquiao, поради което те вече очакват това, което следва. А следващото велико нещо е Floyd да качи Conor на боксовия ринг. Това ще бъде колосално събитие, което ще генерира огромни приходи. Точно това е и смисълът на бокса.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес