Зареждане

Рой Джоунс за Канело: Той показа, че се завръща с цел

Рой Джоунс за Канело: Той показа, че се завръща с цел
Публикувано на: Октомври 4, 2023 в 14:51 ч
Канело Алварес беше спокоен и имаше защо.

Насочвайки се към битката си срещу Джермел Чарло, Алварез се наслуша на много неща, тъй като критиците му имаха много какво да кажат. От това как рефлексите му са се забавили до издръжливостта му, която е ужасяваща след шестия рунд. Въпреки че не е на възраст, Алварес има значително износване от тежките битки.

Това се случва, когато вземете първия си чифт ръкавици, когато едва можете да ходите и започнете да се биете професионално с възрастни мъже на 16-годишна възраст. Той винаги е бил остър, но битките срещу Дмитрий Бивол, Генадий Головкин и Джон Райдър бяха далеч от впечатляващо. Все пак Алварес обеща да се представи по-добре.

Въпреки че миналите му изяви бяха натрапчиви, Алварес (60-2-2, 39 КО) върна стрелките на часовника тази събота вечер. Оглушителните съмняващи се гласове, които го критикуваха остро, сега замлъкнаха, когато Алварес свали бившия безспорен шампион, преди да стигне до победа.

Рой Джоунс беше сред онези, които не знаеха какво да очакват. Но след като видя как звездата от Мексико изглежда в обичайната си форма, той похвали Алварес.

„Канело имаше страхотно представяне“, каза Джоунс пред група репортери. „Той ни показа, че се е върнал. Той се върна с цел."

Алварез помнеше всяка изпълнена с ругатни дума, която Чарло произнесе през годините и го накара да си плати. Сега и Чарло, и скептиците на Алварес промениха мнението си за него. От гледна точка на Джоунс, онези, които се съмняваха Алварес, му дължат огромно извинение.

„Много хора го отписаха, но той все още не е готов да бъде отписан. Канело показа, че все още е един от елитните бойци.“

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес